Címpénz és szállítás díj kezelő rendszer

Bízza a rendszerre a címpénzek és a szállítási díjak kezelését! A Rillgo felismeri a beérkező címeket és a beállított díjszabás alapján fogja kezelni és mutatni a napvégi futár elszámolásban.

hero-screenshot

Kérdése van?

Kérjen visszahívást! Munkatársaink 24 órán belül felhívják és minden kérdésére válaszolnak!

Cím válogató

A Rillgo étteremi rendszer képes arra, hogy automatikusan azonosítsa a különböző területekről érkező rendeléseket és a hozzájuk tartozó futár címpénzt és szállítási díjakat. Mindez teljesen automata, így Önnek nem kell ezt külön kezelnie. A tetszőlegesen kiválasztott területekhez vagy utcákhoz, az éttermének működése alapján, különböző szállítási díjak és címpénzek állíthatók be. Ez jelentős segítséget nyújt a napvégi elszámoláshoz.

Díjazás

A Rillgoban 4 különböző díjazást lehet beállítani minden futárnak egységesen vagy akár külön-külön eltérőt is.

icon

Terület alapú

Lehetőség van terület alapú díjazást beállítani, ahol a kiválasztott területekhez egyéni szállítási díjat és címpénzt fog számolni a rendszer.

icon

Utca alapú

Utca alapú díjszabás beállítása esetén, adott kerületen belül több utcát is kiválaszthat, aminek más és más lehet a díjazása.

icon

Fizetési típus

Fizetési típusonként eltérő címpénz is beállítható a futároknak, tehát a bankkártyás címekre más díj adható, mint a készpénzesekre.

Fókuszáljon az Ön számára fontos dolgokra!

A többit bízza ránk.

Próbálja ki ingyen!
icon

Elszámolás

Elég csak ráklikkelni az elszámolás menüre, és azonnal megjelenik, hogy melyik futárnak mennyit kell leadnia és mennyit keresett aznap.

Hogyan lehet még ennél is egyszerűbb?

A futár applikációban is megvannak a címek ahová szállított, így nincs szükség nyomtatásra. Futárja is nyomon követheti teljesítményét. Ennek köszönhetően a nap végi elszámolás 1 percre csökkenthető.

Terület és utca alapú díjszabás
Automatikusan elvégzett elszámolások a nap végén
Papír nélküli elszámolás
Nincsen több kavarodás