Futárkövetés, rendelések kezelése

Kövesse valós időben rendelései állapotát a Rillgo-val! Intelligens kezelőfelületünkön csak néhány kattintás a a címek csoportosítása, vagy a telefonos rendelések rögzítése. Az ételrendelő portálokon befutó vásárlásokat automatikusan rögzíti rendszerünk, így minden egy helyen lesz. A GPS alapú követés és a Futár App biztosítja, hogy éttermét megbízható rendelős helyként emlegessék a vendégek. Győződjön meg előnyeinkről személyesen!

Kérdése van?

Keressen minket bizalommal:
segítőkész munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Rillgo - Étterem Szoftver
Rillgo App - Címek Összesítése

Gördülékeny házhoz szállítás

Sosem volt még ilyen egyszerű a rendelések lebonyolítása! A Rillgo rendszerével

 • a pontos szállítás nem függ többé a diszpécser vagy a futár helyismeretétől,
 • nincs több percekig tartó keresgélés: teljes vevő adatbázist vezethet, ahol a telefonszámoktól a vásárlási előzményekig mindent megtalál,
 • pontosan figyelheti a rendelés beérkezési idejét,
 • a rendelés minden fázisát egyszerűen kézben tarthatja,
 • egy kattintásra útvonaltervező!

Spóroljon Rillgo webshoppal!

Kalkulátorunkkal kiszámolhatja hozzávetőlegesen mennyit takaríthat meg étterme havi költségeiből.

Faragjon étterme költségein a Rillgo rendszerével!

Ügyfeleinknek ingyenesen biztosítunk jutalékmentes rendeléseket rögzítő webáruházat.

Funkciók

Térképes Címkezelés

Térképes címkezelés

Az összes cím egy helyen látható és szerkeszthető: mindegy, hogy ételrendelő portálról érkezett, vagy kézzel vitték be. Az alkalmazásba integrált térkép segítségével egyszerűen kioszthatja a címeket, hogy a futár útvonala minél hatékonyabb legyen.

Futár Követés

GPS alapú futárkövetés

Megoldás az állandóan visszatérő kérdésre: „hol a futár?” A mobilalkalmazásba épített GPS alapú pozíciókövetésnek köszönhetően valós időben láthatja, hogy hogy futárjai merre járnak.

Gyors Kiszállítási Idő

Rövidebb kiszállítási idő

Az összes új rendelés címét látni fogja a térképen, a címek optimális kiosztása gyerekjáték. Nincs több elveszett rendelés vagy panasz a hosszú várakozás miatt: a rendelések állapota percre pontosan követhető. A futár terhelés emellett korlátozható, így egy kiszállító csak annyi címet kap egyszerre, amennyit időben reálisan vállalni tud.

Futár Bérezés

Egyszerű elszámolás a futárral

Önnek csak a címpénzt kell beállítania: rendszerünk ez alapján automatikusan kiszámolja a futár javadalmazását. Készpénzzel, bankkártyával vagy más módon számolna el? Néhány kattintás, és a rendszer megjegyzi a preferenciáit.

Vevő Értesítés

Hol jár a futár

Csak néhány másodperc, és beállíthatja a vevők automatikus értesítését. Így megrendelői mindig tudni fogják, hol jár épp a várva várt étel. Nincs több számonkérő telefonhívás!

Minden rendelés egy helyen

A Rillgo Magyarország összes vezető ételrendelő portáljával integrált. Mindegy, hogy vásárlói az Ön saját weboldala, a Wolt, a Foodora, az Ordit, az Éhenhalok.hu, vagy a Falatozz.hu felületén adja le a rendelést, minden automatikusan egy helyre érkezik, így a visszaigazolásokat is ugyanarról a felületről intézheti.

Mától hátradőlhet

Tartozzon Ön is a Rillgo ügyfelei közé, és spórolja meg a rendelések kezeléséhez töltött időt!

WOLT Drive integráció

Nincs saját futárja, de saját webshopot szeretne üzemeltetni? Nem gond!  A Wolt drive szolgáltatással a woltos futárok kiviszik a saját rendeléseit is. Egy kattintásra megadható, hogy mikorra érjen oda a wolt futár és már viszi is a rendelést.

Rillgo - Házhozszállítás Integrációk

Próbálja ki a Rillgo éttermi rendszerét:
Ügyfeleinknek ingyenes NTAK összekötést biztosítunk!

Címkenyomtatás

Blokk nyomtatás

Blokkra, Konyhai papírra, matricára van szüksége? A Rillgo segítségével egyszerűen, automatikusan, pályára bontva nyomtathatja őket.

Milyen nyomtatókkal kompatibilis?

Minden vezető nyomtatómárkával – de aggodalomra akkor sincs ok, ha az Ön készüléke más gyártótól származik. Kérje kollégáink segítségét, és szívesen beállítjuk!

Pénztárgép összekötés

Ha nem szeretné manuálisan kezelni a pénztárgépet, össze lehet kötni a rendszert NAV fejes nyomtatókkal. Így automatikusan nyomtatásra kerül a nyugta elkerülve ezzel a felesleges munkát és az emberi hibákat.

 

Futár app

Hosszú eligazítás helyett elég néhány kattintás: minden fontos információ azonnal megjelenik a futár telefonjának képernyőjén. A Rillgo Futár App jelentősen megkönnyíti a kiszállítók dolgát – a vevők legnagyobb megelégedésére. Néhány példa az alkalmazás legnagyobb előnyei közül:

 • Egyszerű útvonal optimalizálás
  Tételek összesítése indulás előtt
 • Waze és Google Maps integráció
 • Vevő hívás egy kattintásra
 • Hibás címek kezelése (pl. ha megsérült a csomag, vagy a vevő nem vette át)
 • Futár pénzügy kezelés
Rillgo - Futár Mobil App
Hívásfelismerő Rendszer

Hívásfelismerő rendszer

Intelligens rendszerrel a telefonálás is egyszerűbb! A Rillgo felismeri a bejövő hívásokat, és azonnal betölti a hívó adatait a diszpécser számára. Ez egyrészt praktikus megoldás, hiszen a kezelő azonnal látni fogja, milyen címekre rendeltek eddig az adott számról – másrészt pedig javítja a vásárlói élményt. A diszpécser ugyanis rögtön a nevén tudja szólítani a hívót, amikor felveszi a telefont – kinek ne esne jól, ha törzsvendégként kezelnék?

A funkció mobiltelefonnal, vonalas készülékekkel és VOIP telefonközponttal egyaránt működik.

Őket már sikeressé tette a Rillgo éttermi szoftver

TGI Fridays Logo
Trófea Grill Logo
Kiosk Logo
Planet Sushi Logo
Bécsi Szelet Logo
Fuji Japán Étterem Logo
Wokzilla Logo

További 500+ étterem mindennapjait egyszerűsítette szoftverünk

Rillgo - App

Próbálja ki ingyen éttermi szoftver rendszerünket!

Kötelezettségek nélkül, 7 napon át térítésmentesen élvezheti az előnyöket.