Intelligens statisztika

A Rillgo könnyen kezelhető statisztikai szolgáltatásával étterme mindent folyamatát pontosan átláthatja. Akár pénzügyeiről, akár a futárok elszámolásáról, akár a webshop működéséről van szó, néhány kattintással bármit megtudhat, amire csak szüksége van.

Kérdése van?

Keressen minket bizalommal:
segítőkész munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Rillgo - Vevői Statisztika
Futár Elszámolás

Futár elszámolás 1 perc alatt?

Igen: a Rillgo-val ez a folyamat csak ennyi időt vesz igénybe. A gyorsaság azonban nálunk nem megy a pontosság rovására! Reporting rendszerünknek köszönhetően minden nap végén egy kattintásra látható, mennyi készpénz van a futárnál, mennyi a neki járó címpénz és napidíj, és mennyi a leadója.

A kilométer alapú és slip elszámolás sosem volt még ilyen egyszerű: ráadásul az applikációban a futár is ellenőrizheti, hogy mennyit kell a nap végén leadnia, így búcsút inthetünk a kavarodásnak.

Spóroljon Rillgo webshoppal!

Kalkulátorunkkal kiszámolhatja hozzávetőlegesen mennyit takaríthat meg étterme havi költségeiből.

Faragjon étterme költségein a Rillgo rendszerével!

Ügyfeleinknek ingyenesen biztosítunk jutalékmentes rendeléseket rögzítő webáruházat.

Hőtérkép a hatékony hirdetésekért

Intelligens hőtérképünk segítségével pontosan látni fogja, honnan jön több és honnan kevesebb rendelése – így hatékonyan célozhat online marketing kampányaiban. Ha a Rillgo segítségével beazonosítja és megismeri közönségét, optimalizálhatja hirdetési költségeit.

Ügyfélszerzés könnyedén

Hódítson meg új területeket a városban! Rendszerünkkel célzott stratégiát építhet, és elérheti azokat, akikhez még nem jutott el az étterem híre.

Ösztönözze meglévő vevőit!

A célzott vásárlásösztönző kampányokkal növelheti visszatérő vevőinek számát. Rendszerünkben egy gombnyomásra elérhető eddigi vendégeinek térképalapú elhelyezkedése – így célzottan elérheti őket.

Hőtérkép
Vevői Megismerése

Ismerje meg vevőit!

Sokan nem gondolnák, de a maximális kiszolgálás első lépése a statisztikák tanulmányozása: a pozitív vendégélmény érdekében meg kell ismernünk és át kell látnunk a vevők szokásait.

Egyszeri megrendelőből törzsvendég

A tudás hatalom: ha pontosan megismeri és elemzi a statisztikai adatokat, gyorsan reagálhat vevői kirajzolódó szokásaira. Így jól működő gyakorlatokat alakíthat ki: célzottan tehet azért, hogy egyszeri vásárlói többszöri megrendelőkké váljanak.

Arra is ösztönözheti vevőit, hogy értékelje az ételt, a futárt és a kiszállítási időt – így gyorsabban tud reagálni az esetlegesen felmerülő problémákra, valamint könnyen növelheti vevői elégedettségét.

Kedveskedjen visszatérő vendégeinek!

Sikeres visszatérő vevőkör esetén bevétele több, biztosabb és kiszámíthatóbb lesz: kezelje kiemelt pozícióban visszatérő vendégeit! Épp úgy, ahogy személyesen is kiemelt bánásmódban részesítjük a törzsvendégeknek, online is éreztethetjük velük: figyelünk rájuk, számítanak nekünk. Ennek bevált eszközei a kedvezmények és az ajándék termékek.

Személyre szabott kimutatások

A Rillgo színes, átlátható, interaktív grafikonokat készít, amelyek több rétegűek, és számos szempont szerint szűrhetőek. Néhány kattintásra pontosan azokat az adatokat mutatják, amelyekre Önnek éppen szüksége val. Mindehhez Excel export is elérhető.

Több üzlete van?

Multi store reporting szolgáltatásunkkal minden üzletét egy kézben tarthatja: a rájuk vonatkozó statisztikákat egyben vagy külön-külön is megnézheti.

Pénzügyi Statisztika

Próbálja ki a Rillgo éttermi rendszerét:
Ügyfeleinknek ingyenes NTAK összekötést biztosítunk!

Pénzügyi Elemzés

Pénzügyi elemzés percek alatt

Bevétel, rendelési átlag, tranzakciószám, fizetési módok megoszlása: ezek az értékes és hasznos adatok rendszerünkben néhány kattintásra elérhetők, időszakos bontásban.

Pénzügyek, és ami mögöttük van

A Rillgo intelligens statisztikái segítenek, hogy valóban cége működésének mélyére lásson. Rendszerünkben számos statisztikai blokk elérhető: a pénzügyek mellett a futárok, a rendelések, a vevők, a nyereség, a webshop és a pénztár vonatkozó adatait is részletesen követheti.

Ki láthatja a statisztikákat?

Többen is használják a Rillgot? Nem kell, hogy mindenki minden adathoz hozzáférjen.

A jogosultságokkal Ön rendelkezik!

A jogosultságokat funkcióról funkcióra engedélyezheti, és minden felhasználói tevékenységet egyszerűen nyomon követhet.

Statisztika Jogosultságok

Őket már sikeressé tette a Rillgo éttermi szoftver

TGI Fridays Logo
Trófea Grill Logo
Kiosk Logo
Planet Sushi Logo
Bécsi Szelet Logo
Fuji Japán Étterem Logo
Wokzilla Logo

További 500+ étterem mindennapjait egyszerűsítette szoftverünk

Rillgo - App

Próbálja ki ingyen éttermi szoftver rendszerünket!

Kötelezettségek nélkül, 7 napon át térítésmentesen élvezheti az előnyöket.