Mire jó az intelligens kezelőfelület?

A logisztikai célokra fejlesztett felhasználói felületnek köszönhetően a címek csoportosítása hatékony és egyszerű. A rendelések állapota percre pontosan követhető. Ételrendelő portálokról származó rendelések automatikusan betöltésre kerülnek, de a telefonos megrendeléseket is másodperceken belül lehet rögzíteni.

hero-screenshot

Kérdése van?

Kérjen visszahívást! Munkatársaink 24 órán belül felhívják és minden kérdésére válaszolnak!

icon icon

Térképes címkezelés

Az összes cím - forrástól függetlenül - egy helyen látható, szerkeszthető. A címeket az alkalmazásba integrált térképen folyamatosan nyomon követheti, s ez lehetővé teszi a címek hatékony kezelését és azok optimális kiosztását.

icon icon

Merre jár a futárom?

Megoldás az állandóan visszatérő kérdésre: „hol a futár?” A mobilalkalmazásba épített GPS alapú pozíciókövetésnek köszönhetően valós időben láthatja, hogy hogy futárjai merre járnak.

icon icon

Kiszállítási idő csökkentése

Az összes új rendelés címe a térképen is látszik, így a legoptimálisabb kiosztásuk szinte gyerekjáték. A rendelések állapota percre pontosan követhető és így biztosan nincsen elveszett rendelés, így a kiszállítási idő lényegesen csökkenthető.

icon icon

Hogyan számolhatok el a futárral?

Rendszerünk automatikusan számolja a futár javadalmazását az Ön által beállított címpénzek alapján. Készpénz, bankkártya vagy egyéb? Ez az Ön döntése és a rendszer kezeli.

icon icon

Valami pluszt a vevőimnek!

Vevő értesítések állíthatók be a rendszerben, amivel vevőit automatikusan tudja tájékoztatni a szállítás folyamatáról, így ezzel elejét veheti a számonkérő vevői telefonoknak.

Channel Manager

Önnek nem kell többé különböző platformokon kezelni rendeléseit. A rillgot integráltuk Magyarország vezető ételrendelő portáljaival, így minden rendelése automatikusan egy helyre érkezik.

Nincs több fejfájás

Tegye hatékonyabbá munkáját és spóroljon a rendelések kezelésével töltött időből! Az automatikus rendelés importnak köszönhetően Önnek nincs további teendője, a visszaigazolásokat is azonos felületről intézheti.

Címkenyomtatás

A rillgo rendszerből lehetőség van a futárok számára akár csoportos címke nyomtatására is.

Milyen nyomtatókkal kompatibilis?

A vezető nyomtató márkákkal kompatibilis a rillgo, de ha Önnek más nyomtatója van, jelezze felénk és beállítjuk azt is!

Futár app

Felhasználóbarát, egyszerű alkalmazás futárjai számára a rendelések hatékonyabb kezelésére.

Futároknak is könnyebb nyomon követni a saját munkájukat

A kiszállítás folyamán a rendelés állapotának módosítását (úton, kiszállítva) a futárok tudják végezni az alkalmazásban, emellett pedig számukra személyes elszámolási statisztika is elérhető.

Fókuszáljon az Ön számára fontos dolgokra!

A többit bízza ránk.

Próbálja ki ingyen!