Profi Ingyenes weboldal éttermének

Profi, jutalékmentes, ingyenes weboldala lehet éttermének, akár 10 perc alatt. A 9 fizetési opcióval rendelkező, SEO optimalizált, modern saját weboldalról vendégei közvetlenül rendelhetnek étterméből.

hero-screenshot

Kérdése van?

Kérjen visszahívást! Munkatársaink 24 órán belül felhívják és minden kérdésére válaszolnak!

Amennyiben még nincs honlapja,
igényelje meg a rillgo éttermi rendszert és ajándékba adjuk a teljes honlapot!

Jutalékmentes rendelések saját weboldaláról?

Próbálja ki a Rillgo éttermi rendszert, amihez egy ingyenes éttermi weboldal tartozik, amin keresztül vevői jutalék mentesen online tudják leadni rendeléseiket. A rendelés közvetlenül a rillgo rendszerbe érkezik meg, amit elfogadva vendége azonnali emailes vissza igazolást kap.

icon
Vevő
icon
icon
Online rendelés
icon
icon
Rillgo
icon

Fizetési opciók

icon

Készpénz

icon

Bankkártya

icon

SZÉP kártya

icon

Utalvány

Egyre többen fizetnek bankkártyával az online világban! Éppen ezért mostantól vendégei modern weboldalán keresztül, 9 fajta fizetési opció közül választhatnak, legyen szó készpénzes, kártyás, vagy SZÉP kártyás fizetésről. A weboldal statisztikáiban pedig, részletesen tudja elemezni, hogy melyik fizetés a legkedveltebb a vendégei körében.

Mobilbarát

A rendelések 60%-át telefonon keresztül adják le, így fontos, hogy weboldala erre is készen álljon. Az általunk kínált, legmodernebb technológiákat ötvöző éttermi weboldal, teljes mértékben telefon és tablet barát is, így vendégei bármilyen eszközről kényelmesen adhatják le rendeléseiket.

image

Közvetlen rendelés honlapjáról

Önnek már van honlapja, de nem lehet online rendelni? Lehetőség van saját honlapján a Rillgo online rendelés modult használni, amivel vendégei, az étlapján kiválasztott ételeket online meg is tudják rendelni a rendelkezésre álló 9 fajta fizetési opció bármelyikével.

Tényleg jutalékmentesen elérhető?

Igen!

A Rillgo éttermi szoftverhez teljesen ingyen tudjuk biztosítani az éttermi weboldalt és a legtöbb fizetési opciót jutalékmentesen!

icon

Ingyenes Weboldal

Ingyenes havidíj mellett veheti igénybe a 9 fizetési opcióval ellátott, saját arculatra alakítható éttermi weboldalt, amin keresztül vendégei jutalék mentesen adhatják le rendeléseiket.

icon

Keresőoptimalizált

A weboldal fejlesztésénél kiemelt hangsúlyt fektettünk a SEO-ra. Ezzel rövid időn belül akár az első helyen is lehet a Google keresési találati között.

icon

Automatikus étlap frissítés

Dupla adminisztrálás nélkül kerülhetnek ki weboldalára a legfrissebb ételek vagy tünhetnek el azok, amik éppen elfogytak vagy véglegesen lekerültek az étlapról.

icon

Jutalékmentes

A legtöbb ételrendelő portál magas jutalékokon dolgozik, ami akár a profit nagy részét is felemésztheti. Mostantól saját weboldaláról is fogadhat rendeléseket, ami után nem kell jutalékot fizessen!

icon

Felhasználóbarát

Weboldala telefonról, tabletről, laptopról vagy bármi egyéb készülékről elérhető lesz és a modern dizájnnak köszönhetően vevői imádni fogják!

Fókuszáljon az Ön számára fontos dolgokra!

A többit bízza ránk.

Próbálja ki ingyen!