Ingyenes, profi étterem weboldal

Ügyfeleinknek felhasználóbarát, könnyen kezelhető weboldalt biztosítunk – ráadásul ingyenesen! A gyorsan elkészülő, praktikus webshopból vendégei rendelései közvetlenül a Rillgo rendszerbe érkeznek, így minden egy helyen lesz. Étterme új oldala SEO optimalizáltan érkezik, hogy az érdeklődők könnyen megtalálják a keresőben.

Kérdése van?

Keressen minket bizalommal:
segítőkész munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Rillgo - Étterem Webshop
Jutaléksmentes Rendelés

Jutalékmentes rendelések saját weboldaláról?

Igen! Ha kipróbálja a Rillgo éttermi rendszert, saját, használatra kész éttermi weboldalt kap ajándékba. Az oldalon keresztül jutalékmentesen fogadhatja a rendeléseket, amelyek közvetlenül a Rillgo rendszerbe érkeznek meg. Vendége azonnali, automatikus e-mail visszaigazolást kap vásárlásáról.

A webshopon olyan hasznos funkciók is elérhetők, mint a terület alapú szállítási díj kalkulálás, az előrendelési opció, vagy nyitvatartás kezelése.

Spóroljon Rillgo webshoppal!

Kalkulátorunkkal kiszámolhatja hozzávetőlegesen mennyit takaríthat meg étterme havi költségeiből.

Faragjon étterme költségein a Rillgo rendszerével!

Ügyfeleinknek ingyenesen biztosítunk jutalékmentes rendeléseket rögzítő webáruházat.

Rillgo webshop:
Könnyen kezelhető Felhasználóbarát funkciók Testreszabható megoldás

Mobil- és felhasználóbarát

A rendelések 60%-át telefonon keresztül adják le – így fontos, hogy weboldala erre is készen álljon! A Rillgo modern éttermi weboldala teljes mértékben reszponzív, azaz tablet-és mobilbarát. A menü és az ételek képei valós időben szinkronizálódnak, így a weboldalt minden eszközről látványos, kényelmes felhasználói élményt nyújt.

Keresőoptimalizált

A jó weboldal önmagában kevés: meg is kell, hogy találják a potenciális vendégek. Ezért a fejlesztés során nagy hangsúlyt fektetünk a SEO-ra. A hatékony keresőoptimalizálási beállításoknak köszönhetően étterme előkelő helyet kap a Google találatai között, amikor valaki ételrendelési lehetőséget keres a környéken.

Automatikus étlap szinkron

Vége a dupla adminisztrációnak! Weboldalára automatikusan kikerülnek a legfrissebb opciók, és eltűnnek azok, amelyek pont elfogytak, vagy végleg lekerültek az étlapról.

Reszponzív Webshop
Rendelésösztönző Funkció

Rendelésösztönző funkció

A rendszer automatikusan ajánl a rendelés mellé előételt, desszertet vagy üdítőt, ha a vendég nem tett a kosarába – pontosan úgy, ahogy egy felszolgáló is tenné élőben.

Regisztráció: csak ha a vendég szeretné

Ha valami regisztrációhoz kötött, sokan inkább visszafordulnak az oldalról – ezért ez a lépés rendszerünkben nem kötelező a rendeléshez. Választható opcióként természetesen létrehozhatnak felhasználói profilt, ahonnan korábbi vásárlásaikat egy kattintással újra megrendelhetik.

Teljes körű kupon rendszer

Vadonatúj webshopja minden kuponos kampány támogatására képes – akár százalékos (pl. mínusz 10%), akár összegszerű (pl. mínusz 500 Ft) kedvezményről van szó. Kupon ráadásul nemcsak végösszegre készíthető, hanem egy-egy kategóriára, termékre vagy akár szállítási díjra is.

Ajándék termék egyszerűen

Ösztönözze vendégeit az egyik legkedveltebb módszerrel: ajándékkal! A Rillgo ebben is segítségére lesz. Ha például 10 000 forint fölötti vásárláshoz szeretne ajándék üdítőt adni, elég beállítani ezt az összeghatárt – és valahányszor egy rendelés eléri azt, a rendszer automatikusan a kosárhoz adja a kijelölt ingyenes extra terméket.

Elviteles rendelés

A weboldal nemcsak kiszállításra biztosít lehetőséget! A vásárló azt is megjelölheti, melyik étteremben szeretné átvenni a rendelését, így mindkét fél megspórolja a futárköltséget.

Előrendelési lehetőség

A vásárló előre beállított szállítási idő alapján is rendelhet! Természetesen csak nyitvatartási időre adhat le rendelést – hiszen a rendszer ezt is számontartja. Nyitvatartási időn kívül másnapra és későbbre is leadható rendelés.

Egyedileg beállítható, maximum hány napra előre lehetséges rendelést leadni. Arra is van lehetőség, hogy egy bizonyos időtartamnál későbbre való rendelésnél kötelező fizetést állítson be – így Ön és étterme mindig be lesz biztosítva.

Áfás számla

A Rillgo áfás számla kezelője 0%-ra csökkenti a hibázás lehetőségét. Többé nem fordulhat elő, hogy a vásárló véletlenül hibásan adja meg az adatokat: rendszerünk ellenőrzi az adószámot a hivatalos magyar céges adatbázisban, és a jegyzék alapján automatikusan kitölti a többi adatot.

Előrendelési Lehetőség

Fizetési opciók

A bankkártyás fizetési lehetőség ma már alapvető elvárás. Az Ön webshopja még ennél is többet nyújthat: vendégei 9 fizetési opció közül választhatnak, köztük készpénzes, bankkártyás, azonnali átutalásos, utalványos és SZÉP kártyás lehetőségekkel.

Kíváncsi rá, hogy melyik opció a legnépszerűbb vásárlói körében? A legfrissebb adatokat egyszerűen megnézheti a weboldal statisztikáiban.

Bankkártyás Fizetés

Bankkártya

Készpénzes Fizetés

Készpénz

Azonnali Utalás

Azonnali utalás

SZÉP Kártyás Fizetés

SZÉP kártya

Utalványok

Utalvány

Próbálja ki a Rillgo éttermi rendszerét:
Ügyfeleinknek ingyenes NTAK összekötést biztosítunk!

Integrációs lehetőségek

Rillgo ügyfélként kapott saját weboldalát az alábbi külső szolgáltatókkal is összekötheti:

Facebook Logo
Google Analytics Logo
Instagram Logo
ManyChat Logo
Optimonk Logo
Raakun telhordó

Rakun dobozközösség a Rillgo-val

Ön is szívesen csatlakozna a fenntartható és praktikus Rakun dobozközösséghez? A Rillgo rendszerével ezt is egyszerűen kezelheti: a szoftver automatikusan rögzíti a felhasznált doboz kódját a rendszerben, és vásárló felé is jelzi, mekkora felhasználható dobozkerete van még. Spóroljon a csomagolás költségein és védje a bolygót – plusz adminisztrációs teher nélkül!

Több Üzlet Kezelése

Őket már sikeressé tette a Rillgo éttermi szoftver

TGI Fridays Logo
Trófea Grill Logo
Kiosk Logo
Planet Sushi Logo
Bécsi Szelet Logo
Fuji Japán Étterem Logo
Wokzilla Logo

További 500+ étterem mindennapjait egyszerűsítette szoftverünk

Rillgo - App

Próbálja ki ingyen éttermi szoftver rendszerünket!

Kötelezettségek nélkül, 7 napon át térítésmentesen élvezheti az előnyöket.