Intelligens statisztika

A különleges és könnyen áttekinthető statisztika segítségével hamar felismerhetők az esetleges problémák, valamint gyorsabb fejlődés érhető el.

  • A rillgo pontos statisztikákat készít bevételeiről, tetszőleges időszakokra lebontva értesülhet futárjai teljesítményéről és vendégköre alakulásáról.
  • A hatékony elemzéshez többféle kész statisztika érhető el, amiket nem csak számadatként, hanem modern grafikonokon is megtekinthet.
  • Időarányos lebontásban láthatja, hogy mikor, melyik csatornán keresztül jöttek megrendelései, így előre felkészülhet a megnövekedett rendelésszámú napokra.
hero-screenshot

Kérdése van?

Kérjen visszahívást! Munkatársaink 24 órán belül felhívják és minden kérdésére válaszolnak!

Intelligens térkép

A hatásos és hatékony marketing alapja a piac ismeretén alapszik. A rillgo segítséget nyújt vevőköre megismeréséhez hőtérkép-szolgáltatásával. Pontos képet kaphat arról, mely területekről jön több vagy kevesebb rendelése, így célzott kampányokkal marketing költéseit tudja optimalizálni.

Új ügyfelek szerzése könnyedén

Könnyebb új megrendeléseket generálni, ha pontosan látszik, hogy merre vannak azok a területek, ahonnan még nem rendeltek Öntől és így célzott marketinggel tudja megszólítani célközönségét.

Meglévő vevői ösztönzése

Egy gombnyomásra elérhető az eddigi vendégei térkép alapú elhelyezkedése, így célzott vásárlásösztönző kampányokat folytathat, mellyel növelheti visszatérő vevői bázisát.

Vevői megismerése

Egy vállalkozásnak ismernie kell a vevőit, mert csak így lehet őket maximálisan kiszolgálni. A rillgo olyan intelligens statisztikai adatokat szolgáltat, amelyek nélkülözhetetlenek az eredményes működéshez és segítenek Önnek megérteni és átlátni a vevői szokásokat.

Ismerje meg a szokásokat

Fontos tudni, hogy egy vevő hányszor tér vissza Önhöz, vevői véleményekből, illetve a statisztikai adatokat elemezve megismerheti az okát. Ennek következményeként Ön képes lesz reagálni és áttranszformálni az egyszeri vásárlókat többszöri megrendelőkké.

Kedveskedjen a visszatérő vendégeknek

Mivel ön látni fogja, hogy ki mit vásárolt és hányszor, ezért a visszatérő vendégeket kiemelt pozícióban tudja majd kezelni. Sikeres visszatérő vevőkör esetén bevétele több, biztosabb és kiszámíthatóbb lesz.

Vevők véleménye

Automatikus értesítések küldésével lehetőséget adhat vevőinek, hogy értékeljék az ételt, a futárt és a kiszállítási időt, valamint véleményüket is megírhatják.

Használja a kategóriánkénti értékeléseket üzlete és folyamatai fejlesztéséhez!

A megoldás az Ön kezében van

Így gyorsabban tud reagálni az esetlegesen felmerülő problémákra, valamint könnyen növelheti vevői elégedettségét.

Pénzügyi elemzés

Egy tetszőleges időszak kiválasztása után, Ön elemezheti pénzügyei alakulását. Részletes adatokat talál bevételéről, rendelési átlagról, tranzakciószámról, illetve a fizetési módok megoszlásáról.

Modern grafikonok

Nem csupán száraz számokat mutat, hanem modern, interaktív grafikonokat is készít Önnek a rendszer, így könnyebb áttekintenie forgalmát. Szabaduljon meg az átláthatatlan kalkulációktól és élvezze az átláthatóság előnyeit.

Jogosultságok a használathoz

Nem kell mindenkinek mindent látnia, felhasználónként rendelkezhet a jogosultságokról.

Ez is az Ön döntése!

Lehetősége van funkcióról funkcióra engedélyezni a hozzáféréseket, valamint könnyen nyomon követhető minden felhasználói tevékenység.

Fókuszáljon az Ön számára fontos dolgokra!

A többit bízza ránk.

Próbálja ki ingyen!