Rendelés kijelző konyhájának

Egyszerű éttermi szoftver már a konyhájában is! Nincs többé elkeveredett cetli vagy elrontott rendelés, köszönhetően az új konyhai rendeléskijelzőnek.

hero-screenshot

Kérdése van?

Kérjen visszahívást! Munkatársaink 24 órán belül felhívják és minden kérdésére válaszolnak!

A rendelések automatikusan érkeznek a konyhára és a diszpécserek folyamatosan nyomon tudják követni az elkészült ételeket. Ezzel rengeteg időt lehet spórolni és hatékonyabbá lehet varázsolni a rendelés folyamatát.

Előnyök

icon

Nincs több nyomtatás

Nincs szükség többé nyomtatásra a rillgo konyhai rendeléskijelzővel. Elektronikusan látszik minden, így nincs több felesleges papírfogyás és meghibásodott nyomtató!

icon

Átlátható rendelések

Az összes rendelés egy helyen! A készítendő rendelések egy képernyőn jelennek meg, így egyetlen egy rendelés sem vész el!

icon

Automata kommunikáció

A rendelés egyből megjelenik a konyhán, aminek elkészültét a diszpécser azonnal látja, és könnyedén ki tudja osztani a futárok között.

Külön konyha készíti a különböző ételeket?

Semmi gond! Tetszőleges számú konyhai kijelző hozható létre, biztosítva ezzel, hogy a megfelelő étel a megfelelő konyhába kerüljön automatikusan. Ha valaki salátát rendel, biztos, hogy nem a húsokkal foglalkozó kollégánál fog kikötni az ügyfél kívánsága. Ezen felül pedig a beépített csomagoló asszisztens használatával ellenőrizhetően a megfelelő étel kerül a megfelelő csomagba.

Hogy áll a rendelés?

icon

folyamatban...

icon

felvett rendelés

icon

folyamatban...

icon

Kész

icon

felvett rendelés

Egyetlen kattintással megjelölhető, hogy éppen melyik étel elkészítésén dolgoznak a szakácsok. Valós időben láthatja a konyha működését: a készülő és az elkészült ételeket. A diszpécser kollégák is azonnali információt nyújthatnak az ügyfeleknek, és a címek csoportosítása is egyszerűbbé válik.

Fókuszáljon az Ön számára fontos dolgokra!

A többit bízza ránk.

Próbálja ki ingyen!

Minden eszközről!

image

Nincs szükség komplett hálózat kiépítésére, hiszen a rillgo elérhető bármilyen érintőképernyős eszközön, Androidon és iOS-en, de akár laptopon vagy asztali számítógépen is.